Belső erő életmód program Nőknek

Találd meg a kiutat a túlhajszoltságból, szerezd vissza a magabiztos egyensúlyt az életed minden területén!

Nap
Óra
Perc

A következő program indulásáig már csak ennyi idő maradt

Úgy érzed, az életed folyamatos küzdés a mindennapi stresszel és túlhajszoltsággal? Nem találod a belső békéd, az egyensúlyt az életmódodban?

Elméletben tudod, hogy kevesebbet kéne vállalj, no meg meditálni is jó lenne, de sosem valósítod meg, mert „nincs rá időd”? Pontosan tudod milyen elkeserítő és kimerítő az árral szemben úszni. 

A kiégés sajnos rendkívül gyakori jelenség azoknál a nőknél, akiknek több színtéren kell egyszerre helytállni; a kapcsolatukban, a munkahelyükön, anyaként, barátként, stb. Százfelé szakadunk, küzdünk, hogy mindenkinek jó legyen, miközben magunkkal elfelejtünk foglalkozni. Legyintünk, hogy „majd jövőhéten bepótolom”, de a hetek, hónapok túl gyorsan szaladnak el mellettünk. Eközben a túlhajszolt élet, a kiégés és a folyamatos stressz negatív hatással van az egészségre és szinte lehetetlenné válik egészséges szokásokat fenntartani!

A statisztikák szerint a kiégés aránya évről évre emelkedik. Biztosíthatlak, nem vagy egyedül és arról is, hogy a kimaradt napokat nem fogod tudni csak úgy egyszerűen bepótolni, ugyanis ez az állapot nem múlik el magától! Neked kell döntened a változás mellett és elindulni még ma!

A kiégésnek fontos célja van, véd Téged! Felhívja a figyelmed arra, hogy változatni kell, nem élhetsz így tovább! Ne várd meg azt a pontot, ahonnan már nincs, vagy nagyon nehéz a visszaút!

Jelentkezz az INGYENES, 30 perces konzultációra, ahol segítséget, tippeket és útmutatást kapsz tőlem a  magabiztos és harmónikus életmód eléréséhez!

Van megoldás, ami visszavezet az egyensúlyba és segít megtalálni a belső erőd.

Mi is az a "Belső Erő Program"?

drew-colins-LIEQsu5JuoM-unsplash

A „Belső erő életmód” program célja, hogy áttörést hozzon az életedbe!

 

A hat hónapos program egy átfogó és fenntartható megközelítést kínál az életmódváltáshoz, amely segít kiszabadulni a túlhajszoltság ördögi köréből és visszaszerezni a magabiztos egyensúlyt.

 

Képes leszel olyan rendszert kialakítani az életmódodban, amivel igazán jól érzed magad a bőrödben, ami a többi életterületedre is pozitív hatással lesz. Emellett élvezheted a női közösség támogató erejét is.

 

Mert megérdemled a kiegyensúlyozott életet! Már eleget tettél érte!

És most sem többet kell tenned vagy jobban kell csinálnod, csak MÁSHOGY!

 

Jelentkezz a 30 perces INGYENES konzultációra és derítsük ki együtt, hogy neked való-e a program!

Honnan tudom, hogy nekem való-e a program?

Neked szól ha:

 • állandóan túlhajszoltnak érzed magad és 1-1 hétvégi pihenés már kevés, hogy új erőre kapj

 • készen állsz új alapokra helyezni az életmódod

 • szeretnéd az életmódod önmagad és a céljaid szolgálatába állítani

 • túl vagy már a felszínes megoldásokon és valódi változást szeretnél az életedben

 • szeretnéd élvezni a női közösség támogató erejét

 • szétaprózódik a figyelmed és úgy érzed az élet elszalad melleted

 • szeretnéd megtalálni a magabiztos egyensúlyt az életedben

Nem neked szól ha:

 • csak apróbb finomításra van szükség az életmódodban, táplálkozásodban

 • mindig kipihent és energikus vagy

 • nem vagy elkötelezett a saját mentális, lelki és fizikai egészséged iránt

 • Azt gondolod mindenre van instant megoldás

 • Azt hiszed, nem kell teljes szívvel beletenned magad a programba

 • teljesen elégedett és magabiztos vagy az életmódod tekintetében, egyensúlyban érzed magad

 • nem állsz készen arra, hogy időt szánj önmagadra és az egészségedre 

A program pillérei

Holisztikus egészség szemlélet

Az egészséged nem csak a táplálkozásodon vagy a sportolási szokásaidon múlik.     A programban a testi – lelki – mentális egészség egységét velósítjuk meg.

Életmód stratégiák

Konkrét alapelvek, módszerek, amelyek segítenek megszabadulni a túlhajszoltságtól és általuk támogató rendszert alakíthatsz ki az életmódodban.

Közösség támogató ereje

A női közösség támogatása, a közös programok felszabadítanak, segítenek a motiváció fenntartásában és a fenntartható változás elérésében.

Miért hasznos a programot megelőző 30 perces ingyenes konzultáció?

A konzultáció során átbeszéljük mik a személyes elakadásaid, kihívásaid és hogy hova szeretnél eljutni a saját életmódodat illetően. 

Ezalatt a 30 perc alatt mindkettőnk számára kiderül, hogy:

– biztosan neked való-e a program,

– most van-e szükséged rá,

– mi most számodra az a legfontosabb lépés, ami közelebb visz a számodra ideális élethez. 

Ha nem a program jelenti számodra a megoldást, akkor is kapsz segítséget, útmutatást!

Mindenkinek érdemes olyan mentort választania az útja során, akit szimpatikusnak, hitelesnek talál. A konzultáció alkalmával el tudod dönteni, hogy tudsz e azonosulni azokkal az értékekkel, amit én és a program képviselünk!

A közösség is fontos része a programnak, így odafigyelek rá, hogy a csoport összetétele támogató legyen mindenki számára. Ebből a szempontból is érdemes előre megismerkednünk. 

Ki vezeti a programot?

Magyarvári Szilvi

dietetikus, táplálkozástudományi szakember

Mindannyiunk életében központi szerepet foglal el a táplálkozás. Sok esetben azonban hiába tudjuk mi lenne az “egészséges”, nehezen alakítunk ki hosszú távon is fenntartható, támogató szokásokat. 

Semmilyen “tökéletes” diéta vagy életmód nem fog segíteni a céljaink elérésében, amíg nem kellő önismerettel alakítottuk ki az életmódunk, táplálkozásunk alapjait. 

A jóllétünk a testi – mentális – lelki egészségünk összehangja. A programba 13 év tudásának és tapasztalatának esszenciáját sűrítettem bele. Egy holisztikus szemléletet szeretnék átadni vele, ami nemcsak a fizikai egészségünk szolgálja, hanem a lelki és mentális jóllétünket is. Mert nem létezik egyik a többi nélkül!

305860826_1457048244770463_8692436075360499180_n

Nem kell azonnal döntened!

Ha nem vagy biztos benne, hogy melyik együttműködés lenne számodra ideális, jelentkezz ingyenes, 30 perces konzultációra.

6 hónapos Csoportos Program

Egy összegben történő fizetés esetén 1 hónap ajándék! Maximum 20 jelentkező!

60.000.- / hó;


300.000.- / 6 hó

 • Havonta 1 alkalom online workshop
 • Havonta 1 alkalom csapatépítő program
 • 4 évszak receptgyűjtemény (100+ recept)
 • Havonta 1 tematikus e-könyv tudásanyag
 • Havonta 1 e-munkafüzet, tematikus feladatokkal
 • Heti 1 alkalom online csoportfoglalkozás havi tematika mentén
 • Gyógyító kúrák e-könyv
 • Folyamatos kapcsolattartás és támogatás privát csoportban (48 órán belüli válasz)
 • 30 napos elégedettségi garancia
népszerű

6 hónapos Egyéni program - prémium

Egy összegben történő fizetés esetén 1 hónap ajándék! Maximum 2 jelentkező!

120.000.- / hó;


600.000.-/ 6 hó

 • Csoportos program minden eleme
 • Heti 1 alkalom személyre szabott online foglalkozás
 • Havi 1 alkalom személyre szabott offline workshop
 • Foyamatos kapcsolattartás és támogatás (48 órán belüli válasz)
 • 30 napos elégedettségi garancia

Jelentkezz az INGYENES 30 perces konzultációra!

.

GY.I.K

A Belső erő program rugalmasan beilleszthető a mindennapjaidba, az anyagok folyamatosan elérhetőek lesznek számodra, így tudsz a saját tempódban haladni.
Kíván idő és energiabefektetést, de ez pont abban segít, hogy egy olyan új alapot adj az életmódodnak, amivel hosszú távon magad mögött hagyhatod az állandó túlhajszoltságot! Így egy hosszú távon fenntartható, kiegyensúlyozott életet tudsz kialakítani. Olyan ez, mint amikor rendet rakunk, először még nagyobb lesz a rendetlenség, de ha nem állunk meg, kialakul a minket támogató új rendszer, ami már nem plusz terhelést ad, hanem felszabadít.

Lehetőséged van jelentkezni egy 30 perces ingyenes konzultációra, ami semmilyen kötelezettséggel nem jár. A konzultáció során átbeszéljük mik a személyes elakadásaid, kihívásaid és hogy hova szeretnél eljutni a saját életmódodat illetően.

Ezalatt a 30 perc alatt mindkettőnk számára kiderül, hogy biztosan neked való-e a program, most van-e szükséged rá és, hogy mi most számodra az a legfontosabb lépés, ami közelebb visz a számodra ideális élethez.

Ha nem a program jelenti számodra a megoldást, akkor is kapsz segítséget, útmutatást! A konzultáció végén csak akkor kapsz ajánlást a jelentkezésre, ha valóban neked való a program.

Ezen felül 30 napos garanciát vállalok a programért. Ha nem azt kaptad az első hónapban, amire szükséged volt, pénzvisszatérítéssel élhetsz. Ebben az esetben a személyes részvételű csapatépítő díján felül visszatérítjük az általad befizetett díjat.

A program ára magában foglalja az értékes tartalmakat, a közösség támogatását, a csapatépítő programok díját és a folyamatos kapcsolattartáshoz való hozzáférést. Az egyéni programban a személyre szabott személyes és online találkozókat. Ez egy hosszú távú befektetés a saját egészségedbe és jóllétedbe.

A részletfizetést utalással tudod rendezni. Tedd a kosárba az általad választott terméket és a fizetésnél válaszd az átutalásos fizetés opciót, majd a megadott számlaszámra utald el az első hónap árát (60.000.- vagy 120.000.- forint). Fizetési határidő: július 18.