Cégeknek

Az elmúlt években jelentősen megnövekedett az igény az allergén mentes, fenntartható és növényi alapú termékek és étkezési lehetőségek iránt.

Egy 2023-as felmérés szerint a vendégek 65%-a nagyobb eséllyel választ olyan helyet, amely fenntartható megoldásokat kínál.

A növényi alapú étrendet követők aránya 40%-kal emelkedett az elmúlt öt évben. Ezen kívül egyre többen keresnek allergénmentes opciókat, ami ma már alapvető elvárás.

Dietetikusként szakértői támogatást tudok nyújtani abban, hogy cégük ezen növekvő igényeknek minden szempontból megfeleljen. Szolgáltatásaim segítségével minőségi, szakmailag hiteles és fenntartható megoldásokat kínálhatnak a vásárlóinak, vendégeiknek, legyen szó allergénmentes vagy növényi alapú termékekről vagy ételekről.

Kérjen ajánlatot e-mailben: info@bekeatanyeron.hu